Rreth Nesh

Albnetwork u formua ne fund te 2001 me perpjekjet e nje grupi nismetar. Qe ne 1998, u hodh ideja e nje rrjeti shqiptar me servera shqiptare.

Image

Rreth Albnetwork Radio

Albnetwork u formua ne fund te 2001 me perpjekjet e nje grupi nismetar. Qe ne 1998, u hodh ideja e nje rrjeti shqiptar me servera shqiptare.

Qëllimi ynë kryesor është të kemi një network ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.

Pse Albnetwork? Qëllimi ynë është të bëjme diçka shqiptare duke ofruar të gjitha mjetet që disponojmë për arritjen e saj,qetësine dhe ambjentin e këndshëm që çdo person kërkon ku të kalojë kohën e lirë. Për të arritur këtë gjë përdorim teknologji të avancuar me anë të UnReal Ircd dhe Anope dhe Live Radio me DJ Cdo Nate. Kjo gjë mundësohet nga serverat e fuqishëm që disponojmë falë sponsorizimit të disa personave që ndihmojnë në rritjen dhe mbarëvajtjen e këtij projekti.

DJ-të Tanë

TomSojeri

Image

Tom Sojeri

DJ Te Nates

Tom Sojeri

Image

Auto DJ

DJ Te Nates

Albnetwork Radio Bot

Image

Auto DJ

DJ Te Nates

Albnetwork Radio Bot

Image

Auto DJ

DJ Te Nates

Albnetwork Radio Bot

Image

Auto DJ

DJ Te Nates

Albnetwork Radio Bot

Image

Auto DJ

DJ Te Nates

Albnetwork Radio Bot