Show

Ndizni Ndjenjën me Muzikën Me DJ TomSojeri Ne Radio Albnetwork.

Dhurata Dora ft. Soolking - Zemer

Nga TomSojeri / 12 Mars 2020 / 02:05:20

Mos Humbisni Kenget Dhe Pershendetjet Me DJ TomSojeri

Flori Mumajesi - Thjesht te du

Nga TomSojeri / 12 Mars 2020 / 02:06:20

Mos Humbisni Kenget Dhe Pershendetjet Me DJ TomSojeri

Nora Istrefi ft. Gjiko - Anna

Nga TomSojeri / 12 Mars 2020 / 02:06:20

Mos Humbisni Kenget Dhe Pershendetjet Me DJ TomSojeri

BUTRINT IMERI x ERMAL FEJZULLAHU - PER NJE DASHURI

Nga TomSojeri / 12 Mars 2020 / 02:07:20

Mos Humbisni Kenget Dhe Pershendetjet Me DJ TomSojeri

Billie Eilish - everything i wanted

Nga TomSojeri / 12 Mars 2020 / 02:08:20

Mos Humbisni Kenget Dhe Pershendetjet Me DJ TomSojeri